Kom i gang med trening og grønnere kosthold!

Grønn&Gira Kom i gang med trening og grønnere kosthold

Vi hjelper deg i gang med trening og grønnere kosthold så du kan fortsette på egen hånd.

Vil du være med neste gang vi arrangerer? Skriv deg på venteliste! (Uforpliktende)

Har hatt en veldig fin dag! Ble møtt med et smil og følte meg som en del av hyggelig familie med en gang. Godt balansert opplegg med litt mindfullness, teori om løping og praksis, tips og råd om kosthold. Nydelig måltid og snacks undervegs. Løping har aldri vært så gøy! Enkle og konkrete tips om hvordan man kan gjøre matvaner grønnere. Denne workshopen er en veldig god investering i din velvære :)
— Ekaterina Gavenas
En workshop fylt med inspirasjon og mange gode råd til hvordan man kan kombinere trening, mindfulness og plantebasert kosthold. Det trenger ikke være vanskelig, tvert i mot! Workshopen anbefales på det varmeste. Hilde og Nils har en holistisk og fin tilnærming som inspirerer. Tusen takk for en herlig dag!
— Eveline Hansen
Grønn og gira er et fint konsept som skiller seg ut i floraen av treningsworshops og tilbud- her er fokus på hvordan grønn mat og en aktiv livsstil spiller på lag. I tillegg serveres det økologisk mat og konseptet gir deg nesten spa-opplevelse- midt på Majorstua. Anbefales! :)
— Kristine Einbu

Starthjelp for å komme i gang med trening og grønnere kosthold så du kan fortsette på egen hånd

Januar er måneden for å gjøre virkelighet av nyttårsforsettene, og mange har forsetter om å begynne å trene og spise grønnere. Våre workshops er laget for å hjelpe deg i gang så du kan fortsette på egen hånd.

På workshoppene får du inspirasjon, motivasjon, praktiske øvelser, teoretisk kunnskap og enkle og konkrete tips til hvordan du kan komme i gang med å trene og spise grønnere.

Prosjektleder og instruktør Nils Harley Boisen hjelper deg i gang med treningen. Nils er ultraløper og tidligere kampsport-utøver. Han gir deg inspirasjon, motivasjon og praktiske treningsøvelser. Det blir både øvelser i yogasal og løpetur i Frognerparken.  Vi anbefaler at du bruker gummibrodder utenpå skoene og tar på deg lag med lag med klær. Løpeturen foregår i veldig rolig tempo og det er helt OK å gå innimellom.

Ernæringsfaglig rådgiver Nina Johansen hjelper deg i gang med å spise grønnere. Nina har mastergrad i samfunnsernæring, og diplom i plantebasert kosthold fra USA. Hun gir både en introduksjon til helsefordelene ved å spise plantebasert, og råd til hvordan du kan spise grønnere i hverdagen. Her får du enkle og konkrete tips du lett kan implementere i det daglige. Det er satt av god tid til spørsmål.

Løper og tidligere kampsport-utøver Nils Harley Boisen hjelper deg i gang med treningen.

Løper og tidligere kampsport-utøver Nils Harley Boisen hjelper deg i gang med treningen.

Ernæringsfaglig rådgiver Nina Johansen hjelper deg i gang med å spise grønnere.

Ernæringsfaglig rådgiver Nina Johansen hjelper deg i gang med å spise grønnere.

Matservering

Du får servert et sunt og grønt måltid fra økologiske Jøndal Gård, samt frukt og te i pausene. På lørdags-workshoppene får du også smoothie når du kommer