Body&Mind Reboot

Settes opp i Oslo sentrum på nyåret! Dato ikke endelig fastsatt.

Vil du være med? Skriv deg på venteliste! (Uforpliktende)

En forfriskende blanding av styrketrening, yoga og mindfulness. Du får brukt kroppen og får kjent på styrken din samtidig som det er lagt inn mye hvile og avslapning. Sammen med masse fresh vegetarmat blir dette en skikkelig reboot for kropp og sjel.

Når du går herfra skal du føle at batteriene dine er ladet, både fysisk og mentalt. Du skal føle at du har fått renset opp i hodet, gitt kroppen din en energiboost og du skal være glad, fornøyd og entusiastisk.


 

Derfor trenger du det

Vinteren er en hektisk periode og mørket har kommet krypende på oss. Vi trenger alle en reboot for både kropp og sjel i disse dager.
 

Program - dette får du

Styrke- og mindfulness-ØVELSER

- Styrketrening
- Mindfulness-øvelser

MAT

- En kald og frisk smoothie fra Funky Fresh Foods
- Et fresht og fullverdig vegetarmåltid fra Funky Fresh Foods
 

Nivå

Passer for alle. Instruktøren tilpasser de fysiske øvelsene etter individuelt nivå.
 

Instruktører

Kim Johansen - Personlig trener og mindfulness-instruktør

Kim Johansen - Personlig trener og mindfulness-instruktør

Hilde Valbjørn Hagelin - Prosjektleder og Vegetarløper

Hilde Valbjørn Hagelin - Prosjektleder og Vegetarløper

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

Jeg deltok på Body&Mind Reboot og er veldig fornøyd. Det var fint å bli møtt med grønn smoothie i døra etter en lang dag. Jeg forventet en kombinasjon av tøff styrketrening og yoga, men fikk en mer helhetlig form med originale bevegelighetsøvelser jeg ikke har vært borti tidligere. Instruktøren var karismatisk og kunnskapsrik, og gjorde treningen til en helt spesiell opplevelse. Jeg skal prøve å ta med meg noen av øvelsene i hverdagen! Måltidet etterpå var sunt, fresht og næringsrikt, og samlingsstunden mens vi spiste var en fin avslutning på et gjennomført event. Jeg dro derfra med en veldig god følelse!
— Anja Stang
Dette var akkurat det jeg trengte nå. Jeg har vært litt dårlig på trening i det siste og iallefall å legge bort telefonen og ha fokus på mindfulness så jeg ble veldig inspirert og vil gjerne komme på flere slike events. Maten var også nydelig. Kan anbefales på det varmeste å være med på et Grønn&Gira event!
— Thomas Olsen, veganmannen.no
Grønn og gira er et herlig konsept med god stemning, fint treningsopplegg og deilig mat! Treningsøkten med Kim var en morsom og fin opplevelse. Jeg gikk hjem fornøyd og avslappet med ny energi.
— Kaja Knutsdotter Fjørtoft
En kveld full av aha-opplevelser, praktiske øvelser og veldig god stemning. Anbefales på det sterkeste!
— Veronica Bruer
Et fint opplegg for deg som kjenner på stress og at tiden ikke strekker til - her får du en god og velgjørende timeout.
— Ingvil Hegna