Body&Mind Awareness

Settes opp i Oslo sentrum på nyåret! Dato ikke endelig fastsatt.

Vil du være med? Skriv deg på venteliste! (Uforpliktende)

På Body&Mind Awareness er det fullt fokus på bevissthet på kropp og sjel. Det blir yoga, mindfulness og nydelig vegetarmat.

I økten med yoga og mindfulness blir du guidet gjennom øvelser som gjør at du blir mer bevisst på og får sterkere kontakt med både kroppen og tankene dine. Du får en rolig og inspirerende time hvor du får brukt kroppen uten å bli svett.

Økten etterfølges av et varmt og velgjørende måltid fra økologiske Jøndal gård og Raw:Food:Oslo.

Når du går herfra skal du føle en dypere kontakt med kropp og sjel som utarter seg i en skikkelig godfølelse. Du er blitt mer bevisst på stressfaktorer i hverdagen og føler kanskje en yrende frihetsfølelse fordi du nå vet at du har mer kontroll enn du tidligere har trodd. Du skal også føle deg balansert, glad og inspirert – ikke minst fordi du har møtt masse spennende mennesker og spist nydelig mat denne kvelden!
 

Derfor trenger du det

I løpet av en dag blir vi bombardert med eposter, updates på sosiale medier, nyheter, samt meldinger og forventninger fra jobb, venner og familie. Det er alt for lett å la seg rive med for å leve opp forventninger i stedet for å lytte til den indre stemmen og hva kroppen trenger. Vi trenger alle å utvikle sterkere bevissthet på hva kropp og hode egentlig prøver å fortelle oss.

Program - dette får du

FYSISKE OG MENTALE AWARENESS-ØVELSER

- Yoga
- Pusteøvelser
- Avspenningsøvelser
- Mindfulness-øvelser

MAT

- Et rykende varmt og velgjørende vegetarmåltid fra økologiske Jøndal Gård
- En kopp deilig, varm Pukka te
- En overraskelse fra Raw:Food:Oslo
 

Nivå

Passer for alle.
 

Instruktører

Gunnar Gjermundsen - Psykolog og yoga- og meditasjonslærer

Gunnar Gjermundsen - Psykolog og yoga- og meditasjonslærer

Hilde Valbjørn Hagelin - Prosjektleder og Vegetarløper

Hilde Valbjørn Hagelin - Prosjektleder og Vegetarløper

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

Dette var en flott arrangement som jeg allerede har anbefalt til flere av mine venner!
— Berit Lind
Vil bare si tusen takk for Body og Mind Awareness eventet i går. Det var en virkelig positiv opplevelse og jeg kommer til å følge med for å se om jeg har anledning til å være med på flere av deres eventer.
— Catherine Robertson
Fin kveld og god opplevelse. Kombinasjonen mindfullness, yoga og nydelig vegetarmat i en pakke var ny for meg, men veldig naturlig. Gikk derfra avslappet, inspirert og god og mett!
— Anne Væhle